Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Jarní francouzské kuře na tymiánu

29. prosince 2016 v 14:36 | Retigovka |  Velikonoční jídla

Jarní francouzské kuře na tymiánu










Suroviny:
1 ks jarní francouzské kuře asi 350 g
1 ks svazek tymiánu případně rozmarýn
sůl dle chuti
pepř dle chuti
100 g přepuštěné máslo







Pracovní postup:
Kuřátko opékáme asi půl hodiny na přepuštěném másle s tymiánem případně
rozmarýnem na pánvi pozvolna asi půl hodiny s přidáním soli a pepře.
Neni nutno péct v troubě propeče se i na pánvi podáváme s jarní zeleninou případně bramborem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama