Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Červenec 2016

Tagliatelle s krevetami a cuketou

21. července 2016 v 14:10 | Retigovka |  Italská kuchně

Tagliatelle s krevetami a cuketou

Suroviny:

400 g tagliatelle
5 ks stroužků česneku
5 lžic olivový olej
350 g malých krevet předvařených
1 cuketa menší
1 svazek bazalky
1 polévková lžíce parmazán
sůl
pepř

Pracovní postup:

V hrnci přivedeme osolenou vodu do varu a hned do ní vložíme tagliatelle a vaříme na zkus.

Pánev s olejem dáme na oheň. Celý česnek vložíme do pánve a chvilku restujeme následovně česnek vyhodíme.

Nakrájíme cuketu a přidáme ji na pánev s česnekovým olejem a restujeme do dozlatova a křupava.

Krevety opláchneme a vsypeme k cuketě a krátce restujeme osolíme a opeříme.

Smícháme s těstovinami posypeme natrhanou bazalkou a parmazánem.