Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

HOVĚZÍ HAMBURGER

2. června 2016 v 12:11 | Retigovka |  hamburgery, tousty

HOVĚZÍ HAMBURGER s domácí houskou


Suroviny:
maso na hamburger:
700 g hovězí maso zadní - kýta nebo plec
300 g hovězí krk
polévková lžíce DIJONSKÉ hořčice
Sůl
Pepř čerstvě mletý
Tymián čerstvý
Náplň:
50 g rukola
250 g majonéza
1ks avokádo
sůl
8 plátků slanina(Pancetta)
2 ks rajče vyzrálé
dijonská hořčice
8 plátků sýru čedar
1 ks cibule
Pracovní postup: Maso na hamburgry umeleme přidáme hořčici, sůl, pepř, čerstvý tymián nasekaný a mícháváme tak aby se hmota spojila můžeme přidat trošku studené vody směs se lépe spojí.
opékáme na grilu nebo na pánvi střed hamburgru muže zůstat mírně růžový maso je pak šťavnatější.
Hotové maso vkládáme do bulky nejlépe domácí čerstvě upečené nebo prohřáté na grilu a prokládáme
rukolou, opečenou panchetou, plátkem rajčete, kolečky cibule a plátkem čedaru můžeme namazat hořčicí.
Přidáváme osolenou majonézu s na kostičky nakrájeným avokádem.
podávat můžeme s domácími hranolky z brambor nebo kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama