Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT

21. července 2015 v 20:42 | Retigovka |  zákusky

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT



SUROVINY:

50 g máslo + na vymazání formiček
120 g cukr krystal
4 ks vejce střední
40 g hladké mouky
120 g čokolády 70 % kakaa


PRACOVNÍ POSTUP:
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázní.
Máslo vyšleháme s cukrem, postupně zašlehávame celá vejce, šleháme do pěny přidáme rozpuštěnou mírně chladlou čokoládu a zvolna přimícháme hladkou mouku.
Plnime do vymazaných formiček a pečeme při teplotě 180 °C cca 8 - 10 minut tak, aby střed zůstal na povrchu pružný a tim padem vnitřek tekutý.







 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama