Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Králík na tymiánu a hořčici

6. prosince 2014 v 21:34 | Retigovka |  Králík

Králík na tymiánu a hořčici

4-5 porcí

Suroviny:

1 kg králika /zadní část stehno zadní hřbet/
250 g slanina
sůl
hořčice
tymián

Pracovní postup:
Odblaněného králíka nasolíme, přidáme hořčici, poklademe slaninou a přidáme tymian.
Pečeme při teplotě 180° C asi 2 -3 hodiny podle velikosti, maso vyndáme z pečíci nádoby výpek přecedíme
a podáváme například s bramborem.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama