Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Vařený hovězí jazyk

3. listopadu 2014 v 19:55 | Retigovka

Vařený hovězí jazyk

Suroviny:
1 ks hovězí jazyk
100 g česnek
350 g kořenová zelenina /celer, mrkev, petržel/
sůl dle potřeby
voda dle potřeby
5 ks bobkový list
10 ks celý pepř
8 ks nové koření

Pracovní postup:
Pěkný uzený jazyk vložíme do vaříci vody, přidáme sůl, celý pepř, nové koření a bobkový list a vaříme téměř do měkka. Vložíme kořenovou zeleninu a česnek vaříme do měkka, jazyk vyjmeme a ješte horký oloupeme později by to šlo docela těžko.Vývar nemusíme vyhazovat scedíme a udeláme z nej zelňačku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama