Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Pstruh lososí s parmazánovou krustou

22. listopadu 2014 v 20:27 | Retigovka |  Ryby

Pstruh lososí s parmazánovou krustou


Suroviny:
400 g pstruh lososí bez kůže
70 g strouhanka
30 g parmazán
5 g petrželka
30 g olivový olej
15g česnek
sůl mořská hrubozrnná dle chuti
pepř dle chuti

Pracovní postup:
Vykoštěný a kůže zbavený filet lososa položíme do pečíčí nadoby vyložené pečícím popírem a nasolíme hruboznnou solí.
Připravíme si krustu: smícháme strouhankou, parmazánem, petrželkou, částí olivového oleje, nasekaného česneku na drobno, soli a pepře.
Krustu navrstvíme na filet pokapeme olejem a pečene v troubě při 180°C až krusta dostane zlatou barvu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama