Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Spaghetti aglio, olio peperoncini

4. října 2014 v 20:15 | Retigovka |  Italská kuchně

Spaghetti aglio, olio peperoncini




Suroviny: asi na 2 porce
250 g špagety
sůl do vody na vaření špaget
6 polévkových lžic olivového oleje
3 ks velké stroučky česneku
1 ks chilli paprička
1 polévková lžíce petrželová nať
2 polévkové lžíce parmazán
voda na vaření šleget dle potřeby


Pracovní pstup:
Špagety uvaříme dle návodu na balení v osolené vodě.
Na olivovém oleji opečeme nakrajenou pecek zbavenou chilli papričku a do zlatova osmahneme. Plátky česneku pozor nesmí zhnědnout, vložíme uvařené těstoviny a přidáme nasekanou petrželku a parmazán zamícháme.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama