Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Kysané pivní zeli

25. října 2014 v 15:53 | Retigovka |  svatomartinské hodování

Kysané pivní zeli


5 porcí
Suroviny:

600 g Kysané zelí
50 g tuk /sádlo/
150 g cibule
1 ks bobkový list
dle chuti sůl
dle chuti cukr
400 g jablka
150 ml/g pivo
30 g rozinky
voda dle potřeby

Pracovní postup:
Kysané zelí dle potřeby překrájíme zalijeme vodou, přidáme sůl, cukr, rozinky, bobkobý list a dusíme do poloměka. Přidáme na kostky nakrájená jablka a dusíme do měkka přidáme dozlatova usmaženou na kostičky nakrájenou cibulku a pivo na závěr dochutíme.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama