Vyborné recepty pro Vás odemě. Vaření s chuťí

Bruschette

2. července 2014 v 20:46 | Retigovka |  Italská kuchně

Bruschette ( rajčátkem a mozzarellou)

Rychlá a lehká večeře nebo něco malého ke skleničce vína


Suroviny:
10 ks cherry rajčátek
12 ks plátků bagety
2 ks česneku stroučky
125 g mozzarella
olivový olej na potření
sůl
pepř
bazalka


Postup:
Bagetu nakrájíme na plátky opečeme v troubě na plechu a pečícím papíře nebo na grilu, následovně pomažeme směsí olivového oleje a česneku.
Cherry rajčata, mozzarellu nakrájíme na drobné kostičky nasekáme bazalku, osolíme, opepříme a přidáme olivový olej s česnekem který nám zůstal od potírání bagetek zamícháme a klademe na bagetky.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama